Във връзка с предстоящите почивни дни от 5 до 8

...
Във връзка с предстоящите почивни дни от 5 до 8
Коментари Харесай

В Кърджали въвеждат мерки за безопасно движение заради предстоящите почивни дни

Във връзка с идните почивни дни от 5 до 8 май , Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали подхваща ограничения за безвредно придвижване и добър публичен ред на територията на цялата област, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.

Предвидени са профилирани полицейски интервенции за защита на публичния ред и надзор на придвижването, с оглед спазването на скоростните режими, дееспособност, използването на алкохол и опиати от водачите. При засилен трафик , служители на реда ще подкрепят придвижването, с цел да се предотвратят тапи. 

На 5 против 6 май полицейски чиновници ще се грижат за безпроблемно пътешестване и защитата на реда в региона на местността „ Дамбалъ “, където обичайно всяка година се събират доста хора. 

Във връзка с футболна среща сред тимовете на „ Арда-1924 “ и „ Локомотив-Пловдив " на 7 май от 15:30 часа до 19:30 часа в Кърджали ще бъде основана краткотрайна организация на придвижване. В този период от време ще бъде лимитирано паркирането и прекосяването по ул. “Мадара “, като към село Сипей може да се употребява обходен маршрут по ул. “Генерал Чернозубов “. 

Препоръката към водачите на коли е да карат с нараснало внимание по бул. “Беломорски “ с оглед по-интензивното придвижване на пешеходци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР