Във връзка с предстоящите парламентарни избори на 11.07.2021 г. в

...
Във връзка с предстоящите парламентарни избори на 11.07.2021 г. в
Коментари Харесай

ДПС-Перник иска привличане на инвеститори, без значение местни или чужди

Във връзка с идните парламентарни избори на 11.07.2021 година в осъществяване на програмата за ускорено догонващо икономическо развиване на Движение за права и свободи и по самодейност на лидерът на листата за 14-ти МИР Перник, Александър Несторов бе извършена работна среща с Регионалната организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

На срещата бяха прегледани целите в бранш на стопанска система на Движение за права и свободи, както и предложенията на бизнеса за основаване на по-добра бизнес среда и поощряване на вложенията. Александър Несторов изложи визии си и поe задължения, които да осъществя, в случай че бъде определен за депутат, измежду които: държавна администрация служеща на жителите и бизнеса, както и нужните промени за генериране на по-висок стопански напредък. Той изложи и обясни концепцията на Движение за права и свободи за привличане на бизнесмени и вложители, без значение локални или непознати, с оглед оптимизация на активността на административните органи и основаване на условия за по добра бизнес среда.

На срещата бяха разисквани компликациите, които изпитват работодателите, измежду тях: неналичието на квалифицирани фрагменти и редица законови и административни спънки, с които се сблъскват неведнъж. Александров Несторов посочи, какъв брой е належаща и значима промяна в държавната администрация, която да се показва в рационализация и ускорение на процеса по въвеждане на електронното ръководство. Обърна се и изключително внимание на действието и запазването на плоския налог, препоръчан от и признат с помощта на Движението за права и свободи. Същият даде резултат в по-висока събираемост на данъчни отговорности и минимизиране на сивата стопанска система през 2007 година

В умозаключение беше реализирано единодушие, че програмата на Движението за права и свободи е най-бизнес насочената съпоставена с тези на останалите партии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР