Във връзка с предстоящите мартенски празници Община Мездра съобщава, че

...
Във връзка с предстоящите мартенски празници Община Мездра съобщава, че
Коментари Харесай

Община Мездра кани предприемчивите граждани да вземат участие в Традиционния базар на мартениците и цветята /снимки/

Във връзка с идните мартенски празници Община Мездра оповестява, че Традиционният базар на мартениците и цветята бъде позициониран в централната градска част - „ Алеята на кестените” и площад „ България”, за интервала от 20.02.2020 година до 08.03.2020 година, в това число.
Желаещите да вземат присъединяване в базара би трябвало да подадат заявление по пример от 10.02.2020 година в Центъра за информация и административни услуги на жителите в Община Мездра на улица „ Христо Ботев “ №27, след авансово уточняване на мястото и възнаграждение на избраната такса за съответния интервал.
Получилите право да вземат участие в базара са длъжни да си обезпечат подобаващи леки защитни преместваеми съоръжения (чадъри, шатри и др.), с които да защищават стоките и себе си при неприятни метеорологични условия. Също по този начин да разполагат оборудванията с продуктите единствено в избраната им повърхност, като през целия интервал поддържат нужната непорочност и ред към нея. При служебна инспекция участниците би трябвало да показват пред контролните органи всички нужни документи за осъществяване на съответната активност и квитанцията за платена такса.
Допълнителна информация може да се получи на телефон: 0910/ 921 56, 921 16, вътр. 137.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР