Във връзка с празника на Свети Валентин Дунавско сияние“, Онлайн

...
Във връзка с празника на Свети Валентин Дунавско сияние“, Онлайн
Коментари Харесай

DJ Groovy /Георги Дамянов/ ще участва в събитието “Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе”

Във връзка с празника на Свети Валентин „ Дунавско зарево “, Онлайн Арт магазин „ Пифчо “, „ Ауреа Артис “ – магазин за артистични и ръчно направени дарове и Дворецана Децата, провеждат поредност отсъбития, с които да предизвикат творчеството нарусенци, а и освен да сътворяват и подаряват обич и вяра.

По традиция ще се организира конкурс за най-креативно обръщение за любовта и другарството, в който са поканени да вземат участие всички, които се усещат влюбени.Техните истински картички с посочени: имена, години и GSM за връзка, ще се предават и събират в магазина за артистични и ръчно направени дарове „ АУРЕА АРТИС “ с адрес: ул. „ Асен Златаров “ №11 от 10.30 ч. до 18.00 ч., а в събота до 14.00 ч. Те ще бъдат оценени от умело жури с ръководител Соня Миленковаот „ Ауреа Артис “. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Краен период: до 09.02.2023 година /четвъртък/

Безплатна работилничка за Валентинки с обезпечени материали. Арт ателието ще чака своите влюбени майстори на 4 февруари / Събота / в Дворецът на децата от 11.30 часа.;

Кулминация на самодейността ще се състои на 14 февруари / Вторник / от 14.30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/. То ще “разцъфне ”с неповторимо направените от всички нас Валентинки. Пред символното Дърво своето майсторско удостоверение ще получат най-сръчните участници в състезанието. Освен това, уредниците са подготвили и истински бутикови награди.

Традиционно всеки русенец, включил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от основателите самостоятелно обръщение за любовта и другарството.

Ако желаете да се включите в самодейностите и се нуждаетеот повече информация- тел: 088 428 6411 –Марияна Георгиева, Сдружение с нестопанска цел “Дунавско зарево ”
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР