Във връзка с постъпили в Община Стара Загора сигнали относно

...
Във връзка с постъпили в Община Стара Загора сигнали относно
Коментари Харесай

Община Стара Загора прекратява издадените до момента предписания за работа на „Овергаз“ до възстановяване на нарушените от дружеството настилки в града

Във връзка с постъпили в Община Стара Загора сигнали по отношение на некачествено възобновяване на уличните настилки след изпълнени от „ Овергаз Мрежи “ АД строително – монтажни работи по полагане на захранващи газопроводи и отклонения до потребители, през днешния ден бе изпратено съобщение до изпълнителния шеф на сдружението.

С него се приключва действието на издадените от Общинска администрация „ Предписания за периода и изискванията на възстановителни работи след разкопаване при ново строителство, поправки и присъединение “.

В писмото се споделя още, че до цялостното и качествено възобновяване на всички настилки, попадащи в обсега на изпълняваните сектори, няма да бъдат издавани нови наставления.

В утрешния ден следва работна среща сред кмета на Стара Загора Живко Тодоров и шефа на локалното ВиК сдружение инж. Росен Найденов по същите тематики.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР