Във връзка с големия поток пътуващи е засилен трафикът на

...
Във връзка с големия поток пътуващи е засилен трафикът на
Коментари Харесай

Защо има опашки на ГКПП на Хърватия със Словения и Сърбия?

Във връзка с огромния поток пътуващи е засилен трафикът на. По данни на посолството ни в Загреб на Граничен контролно-пропусквателен пункт на страната са се образували опашки и прекосяването лишава часове.
Подобна е обстановката и с граничните пунктове на множеството от страните в Европа, които поемат трафика, обвързван с обичайно пътуващите за коледните и новогодишни празници жители към балканските страни.
предлага на пътуващите български жители да наблюдават за техническото положение на колите си, съобразено с изискванията на пътя и нужното време за изчакване, да се снабдят с задоволително храна и вода, да демонстрират самообладание и да се преценяват с напътствията на локалните управляващи по директния им маршрут към България.
Обръщаме внимание, че при директно прекосяване през територията на Словения, Хърватия и Сърбия, не се изисква показване на негативен резултат от PCR тест, като са въведени ограничавания за директно прекосяване по най-прекия маршрут и в границите на 12 часа.
 Б. Борисов: Пускаме придвижването по околовръстния път сред Младост и Горубляне Б. Борисов: Пускаме придвижването по околовръстния път сред " Младост " и " Горубляне "
" За облекчение на трафика през зимата, на следващия ден пускаме придвижването по ремонтирания близо 2-километров сектор на Софийския околовръстен път...
При потребност от подпомагане, българските жители могат да се извърнат към:
- Посолството на България в Загреб на следните телефони: +385 146 46 609 и в извънработно време на тел.: +385 984 69 808;
- Посолството на България в Любляна на следните телефони: +386 1 28 31 899/900; +386 41 722 238;
- Посолството на България в Белград на следните телефони: +381 11 36 13 980; +381 11 36 13 990.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР