Във връзка с гневния пост на тв водещата и синоптичка

...
Във връзка с гневния пост на тв водещата и синоптичка
Коментари Харесай

Таксиметрова фирма отговори на Натали Трифонова: Тук си изкарват хляба хиляди хора, които не са нагли и невъзпитани, както ги наричате

Във връзка с гневния пост на тв водещата и синоптичка Натали Трифонова, в който тя обвинява таксиметрова компания в неприятно обслужване, от компанията дадоха отговор на нейните нападки, съобщи Plovdiv24.bg:

От няколко дни девойка Natali Trifonova, посредством своя фейсбук профил, както и от ефира на медията, в която работи, наскърбява и уронва престижа на нашата компания.

Опитахме се да се свържем с нея, с цел да разберем повода и да предприемем нужните ограничения, само че тя пренебрегва известията ни.

Затова се обръщаме към нея тук, с цел да отговорим, както и да защитим своите чиновници.

Уважаема госпожице,

Фирмата ни е на пазара на таксиметрови услуги от близо 30 години. Тук си изкарват хляба хиляди хора, които не са нагли и невъзпитани, както ги наричате, а работливи и дружелюбни. През всички тези години сме превозили милиони хора и сме дали хиляди работни места.

Ако някой наш чиновник Ви е наскърбил, извинявайте, само че не правете систематизирания и квалификации. Всеки труд е заслужен за почитание и няма да позволим повече да ни унижавате.

С почитание

О Кей Супертранс

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР