Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на

...
Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на
Коментари Харесай

Важна информация във връзка с тържествената заря проверка

Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на България и празник на град Пловдив уредниците уведомяват, че през днешния ден за тържествената заря-проверка в региона на площад " Съединение “ в Пловдив няма да бъдат допускани жители в нетрезво положение, нападателно държание, с обемисти багажи и предмети, огнестрелни оръжия, пиротехнически произведения, остри предмети, стъклени бутилки и други.

От съображения за сигурност за времето от 16 до 23 часа на 6 септември се не разрешават полетите на дронове, както и на всички безпилотни и пилотирани летателни средства като се изключи излитащите и кацащите самолети на летище " Пловдив “,  в зона от въздушното пространство с радиус 1000 метра и височина 1000 метра над терена, с включен буфер за сигурност над площад " Съединение ".

Организациите и политическите партии би трябвало да заявят поднасянето на венци не по-късно 12.00 часа на 5-ти септември на имейл [email protected], както и имената на венценосците. Входът за представителите на организациите, които са декларирали в Община Пловдив поднасянето на венци, е откъм улица " Хан Кубрат " от страната на Археологическия музей, не по-късно от 19.00 часа.

Тържествената заря-проверка на площад " Съединение " стартира в 20.30 часа. Движението по бул. " Шести септември " в сектора от бул. " Цар Борис III Обединител " до бул. " Руски " ще бъде спряно за придвижване на МПС от 18.00 до привършване на събитието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР