Във Висшия съдебен съвет (ВСС) и в медийни публикации се

...
Във Висшия съдебен съвет (ВСС) и в медийни публикации се
Коментари Харесай

Представляващият ВСС обвини Лозан Панов в зависимости

Във Висшия правосъден съвет (ВСС) и в медийни изявления се приказва, че Лозан Панов има зависимости, в разнообразни печатни издания го написа. Нека да пристигна и да каже има ли той някакви зависимости.

Така пред БНР представляващият Висш съдебен съвет Боян Магдалинчев отговори на ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС), който съобщи преди дни, че върховенството на закона и разделянето на управляващите у нас са мощно компрометирани, а основни държавни институции са завладени от частни ползи.

Магдалинчев прикани Панов да каже пред Висш съдебен съвет кого засяга в думите си. От своя страна съобщи, че до момента се е видяло, че гражданското придвижване " Боец " и неправителствената организация " Правосъдие за всеки " стоят зад ръководителя на Върховен касационен съд.

" Имаше запитване от ръководителя на Висшия административен съд (ВАС) Георги Чолаков какво е мнението на Панов за изявлението на брачната половинка му, само че той не отговори. Нека каже дали споделя нейното мнение. Той не даде никакъв отговор и напусна залата. Това му държание към този момент е демонстративно. Поведението му е ориентирано към основния прокурор ", сподели още Магдалинчев.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Абонамент
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР