Във виртуалната Мрежа инсайдери публикуваха снимка, на която се вижда

...
Във виртуалната Мрежа инсайдери публикуваха снимка, на която се вижда
Коментари Харесай

Флагманът LG G7 се появи на снимка в светло-зелен цвят

Във виртуалната Мрежа инсайдери разгласиха фотография, на която се вижда смарт телефонът LG G7 в светло-зелен цвят. Възможно е на фотографията да се вижда един от разновидностите на идното устройство. Експертите незабавно разгледаха по този начин наречения „прорез“ който е взаимстван от iPhone X.

LG G7 бе показана при закрити порти, в границите на последното през февруари интернационално ревю Mobile World Congress. След мероприятието, в Мрежата се появиха тиъзър-видеа, а в този момент смарт телефонът се появи и на изображение.

Новите фотоси демонстрират, че устройството е оборудвано с закривен заден панел. Модулът на отвесната камера е двоен и тя има LED-светкавица. Също по този начин, на задната страна на LG G7 се намира и четецът на пръстови отпечатъци.

Под датчика се намира логото на B&O. То приказва за това, че смарт телефонът може да се продава със особено настроени слушалки Bang & Olufsen.

Матрицата на главната камера е 16 Mp. Що се отнася до батерията, то южнокорейският уред ще получи батерия с потенциал 3000 mah.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР