Във вихъра на заснежените писти, където студът и адреналинът се

...
Във вихъра на заснежените писти, където студът и адреналинът се
Коментари Харесай

22 луксозни ски екипа, в които ще се влюбите тази зима

Във вихъра на заснежените писти, където студът и адреналинът се сливат в едно, зимата отваря вратата си за същински фенове на приключенията. Сред този блестящ свят на сняг и скорост, ски оборудването става основна част от този трогателен спектакъл на зимните пристрастености.

Със селекцията, която сме ви подбрали от ски екипи и аксесоари, можете да се превърнете в най-стилните пътешественици на всяка снежна приказка. Тези костюми са повече от облекло – те са изкуство, изразяващо се в красиви линии и съвременни цветове. Гарантирано е, че след себе си ще оставите диря от жанр и грациозност.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Womens luxury ski wear shop (@winternationaluk)

 

Марки като Brunelli Cucinelli, Dior, Chanel, Boss и други, които са превъзходни и необятно известни, основават не просто облекло за зимни спортове, а и същински фешън изяви. Подготовката за предстоящата ски почивка стартира с избора на подобаваща екипировка, която освен обезпечава комфорт и топлота, само че и придава на всеки скиор характер и жанр.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Fashionography (@fashionography)

 

Една от основните характерности на ски облеклата за дами е тяхната дарба да оформят фигурата, предоставяйки в същото време нужната независимост на придвижване. Моделите на международно известните марки са проектирани с внимание към детайлите, съчетавайки функционалност и грациозност. Тези дизайни освен наподобяват ужасно, само че и акцентират характерността, увереността и комфорта на дамите на ски пистите.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от PUCCI (@emiliopucci)

 

В светлината на актуалните трендове, цветовете играят основна роля във визията на скиентите. Марките оферират многообразие от цветови решения, отразяващи храброст и жанр.

Вижте повече в галерията!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР