Във видеото (в края на новината, след снимките), заснето от

...
Във видеото (в края на новината, след снимките), заснето от
Коментари Харесай

Известна секси килърка умря в агония след престрелка с полицията ВИДЕО 18+

Във видеото (в края на новината, след снимките), снимано от камера, която както прецизират локалните медии, е била прикрепено към униформата на служител на реда, се вижда младата жена, седнала до стената на постройка с рана в шията.

Полицаят се доближава до нея и я моли да се успокои и да не се движи, до момента в който хеликоптерът не дойде. Друго видео, снимано от органите на реда, демонстрира по какъв начин Лопес е сложена в медицински хеликоптер за хоспитализация.



Както оповестяват от полицията, Лопес е била смъртоносно ранена по време на специфичната интервенция и все пак, че са съумели да я доставят в болничното заведение, лекарите не са могли да я спасят.



Поне седем други членове на наркокартела са били арестувани. Конфискувани са десетки единици автоматизирани оръжия от разнообразни калибри и голям брой патрони за тях.



21-годишната Мария Лопес е една от значимите членове на мексиканския наркокартел. Именно секси килърката с с татуировка и псевдонима La Catrina - отпратка към известния мексикански облик на Смъртта, съгласно чиновниците на реда стои зад организацията на нападението против полицията през октомври предходната година. Тогава бяха убити 13 служители на реда.

Превод и редакция: БЛИЦ










Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР