Във Великобритания около 25% от всички подкрепят консервативната партия, а

...
Във Великобритания около 25% от всички подкрепят консервативната партия, а
Коментари Харесай

Милена Бордън: Във Великобритания около 25% от всички подкрепят консервативната партия, а 45% либералистката

" Във Англия към 25% от всички поддържат консервативната партия, а 45% либералистката, един голям диапазон, който доста мъчно ще се преодолее ", заявижурналисткатаМилена Бордън в предаването " Без Претенции " по Дарик.

Тя разяснява случая със арестуваните шестима българи, за които се твърди, че са съветски шпиони, като сподели, че не знае дали българската и великобританската общност са подготвени да се оправят с съветския шпионаж, който, по нейни думи, се е разпрострял на всички места.

Бордън добави, че преди войната в Украйна е било „ авторитет “ заполитическата класада имаолигарси в обкръжението си. Идаде за примерличните другари на Борис Джонсън, персоналното наличие на Абрамович на доста събития и други.

" Съществува разделяне в консервативната партия във Англия на по-твърди и по-меки, поради това, че Англия дълги години се бори с незаконната имиграция, а сега партията, която е на власт от 13 години и има мощни изявления по имиграционния развой, в този момент не може да вкара надзор ", разяснява още тя като добави, че съществува разделяне в консервативната партия поради проектите, които се подлагат на критика от доста консерватори, които ги дефинират за неефективни и губещи време и пари.

„ Във Англия се следи по-малко интерес върху войната в Украйна, колкото в Близкия изток, само че отношението на ръководещия хайлайф и опозицията е устойчиво поради 3 ясни цели на английската политика: Русия е опасност за националната сигурност, Китай и новото преразпределение в геополитически проект и евроатлантическия океан “,каза Милена Бордън.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР