Във вчерашния ден в Благоевград се проведоха местни избори. Според

...
Във вчерашния ден в Благоевград се проведоха местни избори. Според
Коментари Харесай

Възраждане печели 4,11 % на местните избори в Благоевград

Във вчерашния ден в Благоевград се организираха локални избори. Според данни, оповестени от локална медия, резултатите от тях при 90% обработени протоколи демонстрират, че Възраждане има 4,11% и е пета политическа мощ в града.

Ако това бяха парламентарни избори, Възраждане щеше да стане част от 46-то Народно заседание с 11 депутати.

Това показва ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов в прессъобщение, изпратено до медиите.

Eто какво гласи още то:

" На локалния избор " Възраждане " се утвърди и като първа патриотична мощ. Напомняме, че обединението " Български патриоти " (ВМРО-БНД, НФСБ, Воля) на изборите в Благоевград поддържа претендента на ГЕРБ, което действително демонстрира, че те не престават да се слагат на политическата сцена и да се възприемат като част от статуквото.

Десет дни преди изборите всички купувачи и продавачи на гласове бяха профилактично арестувани в полицията. Брилянтната работа на Бойко Рашков докара до провеждането на почтени избори в Благоевград. В резултат на това изборната интензивност в циганските секции и местата, където нормално се купуват гласовете, беше под 5%.
 Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Гражданите ни възприемат като единствената патриотична организация * Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Гражданите ни възприемат като единствената патриотична организация*
" Крайно време е да изхвърлим всички политици, които трансфораха патриотизма освен в паспортизъм, само че и в трапеза, от която се хранеха с м...

Като цяло изборната интензивност беше доста ниска, само че главната причина за нейния спад е, че ГЕРБ и ВМРО-БНД не съумяха да си купят гласове и застанаха на трето място в класацията.

Ако бъде прекъснато пазаруването и продаването на гласове и на национално равнище, на парламентарните избори ГЕРБ ще е трета политическа мощ, а българските така наречен патриоти (ВМРО-БНД, НФСБ, Воля) няма да имат представители в 46-то Народно заседание.

Така Възраждане ще реализира една от задачите на акцията си, а точно - да изобличи отровните двойници на българския родолюбец и да възвърне доверието в българския национализъм.

Що се отнася до шумно рекламираната коалиция „ Демократична България “, нейният резултат е по-слаб от този на Възраждане и е под 4%. Най-отявленият американски политически индивид в страната ни получи гласовит пестник от жителите на Благоевград. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР