Във вчерашния ден се появиха информации, че пилотът на Ферари

...
Във вчерашния ден се появиха информации, че пилотът на Ферари
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо се завръща във Ферари на мястото на Фетел?

Във вчерашния ден се появиха информации, че водачът на Ферари Себастиан Фетел е отказал да подпише оферти нов контракт от Ферари. Днес пък се появиха възможни заместници на немския водач. Според английските медии Себ е определил препоръчаните му условия за понижаване близо четири пъти на годишната му заплата и за интервал от единствено една година като „ цялостен подбив “.

Фетел продължава да желае от шефовете в Скудерия двугодишен контракт и по-висока от препоръчаните 14 милиона годишна заплата. Така разликите сред двете страни са огромни и не се вижда по какъв начин ще се стигне до подписването на ново съглашение.

Към многото претенденти за мястото на Фетел във Ферари се набива очи това на Фернандо Алонсо. Според близки до испанеца поради 38-годишната си възраст и в името на завръщането си във Формула 1 с един от топ тимовете той би се съгласил на едногодишен контракт и заплата, каквато е била препоръчана и на Фетел. Единственото условие на Фернандо за завръщането му в Гран При конкуренциите е да се състезава за тим, който се бори за победи и има късмет в битката за купата.

Останалите претенденти за съотборник на Шарл Льоклер във Ферари са Даниел Рикиардо от Рено, Антонио Джовинаци от втория тим на Скудерия – Алфа Ромео, както и Карлос Сайнц от Макларън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР