Във варовик, датиран над 70 мил. години,са открити … медни

...
Във варовик, датиран над 70 мил. години,са открити … медни
Коментари Харесай

Във варовик, датиран над 70 мил. години,са открити … медни куршуми

Във варовик, датиран над 70 благ. години,са открити … медни куршумиВ Севастопол, служащи във варовиковата кариера на Инкерман, откриха железни предмети, сходни на патрони, в пласт варовик, датиран от преди 70 милиона години.Находката към момента няма пояснение. За нея оповестява “Российская газета ”, като публицистите са получили информация от ръководителя на дейностите.Според него, в момента се прави рандеман на варовик на дълбочина към 100 метра подземен. Бил изрязан блок, в който били открити мистериозните артефакти.Сергей Чумак, директор на „ Инкерстром “, споделя:„ Нарязахме варовикови блокове на части за производството на архитектурен фон и видяхме метал. Това явно е изкуствени железни обекти, направен от човек, наподобяващи на връх на стрела или патрон. Открити са още и дребни фрагменти, евентуално от дърво.

 11 6 - Във варовик, датиран над 70 благ. години,са открити... медни патрони
По форма, предметите наподобяват на патрони, леко сплескани и извити във формата на полумесец. Металът е сходен на мед. В същото време е ясно, че те са “сраснали ” във варовика и са претърпели окисляване. Със сигурност не са попаднали там през съвремието.
Директорът казва още:„ Геоложката ера на варовика е 70-80 милиона години, отсам и нашата изненада. Аз добивам варовик от 30 години и това е първият път, когато виждам нещо такова. По време на цепенето на блоковете нееднократно сме се натъквали на вкаменени мекотели. Имаше и следи от астероиди, само че те наподобяват друго, като ръждиви, полуразрушени петна от метал. На цели железни обекти се натъкваме за първи път. “Четете още: Тровантите – невероятните живи камъни, които се размножават„ Инкерстром “ ще поиска учени от Специализирания минен институт да дефинират произхода на намерените обекти и да схванат по какъв начин са попаднали в пластовете варовик.Чумак пита: “Дори да се допусна, че това са патрони или връх на стрели, остава мистерия, по какъв начин са могли да попаднат вътре в камъка, който е на повече от 70 милиона години? ”Белият варовик в Инкерман е прочут още от времето на Херсонес Таврически. Камъкът е употребен освен за построяването на античния град, само че е изпращан по море в Рим и Константинопол. Той е употребен за строителството на доста здания в Севастопол.През 1944 година, във варовиковото находище на Инкерман е възобновено рудодобивното дружество. Първо, варовикът е бил издълбан в кариера покрай крепостта Каламита и пещерния манастир, който по-късно е бил наводнен.От 1962 година, стартира развиването на втората кариера в региона, дълбочината и през днешния ден е достигнала 100 метра. Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР