Във варненския затвор днес е било като при военно положение

...
Във варненския затвор днес е било като при военно положение
Коментари Харесай

Горещи разкрития за масираната акция във варненския затвор! Арестуваните са...

Във варненския затвор през днешния ден е било като при военно състояние – маскирани служители на реда с кучета, повсеместни тараши и ситуирани долу униформени, които да наблюдават някой от пандизчиите да не хвърли нещо през прозорците за да укрие неразрешени движимости. Това разкриха пред Блиц вътрешни източници.  

В пандиза във Варна през днешния ден е протекла невиждана полицейска акция, която е била планувана преди към два месеца. Тя е обвързвана с разнообразни сигнали – за изнудвания и подкупи. По наша информация – всичко това на процедура касае вътрешен трафик на опиати и обтягане на чадър в тази посока. От прокуратурата все още не дават никаква информация по случая и нито удостоверяват, нито отхвърлят за акцията. Медията ни обаче научи, че с разпореждане на прокуратурата е бил привикан един лишен от независимост с букви Ф. Ф., с който са извършени разпити.

По наши данни, той, както и отряден пълководец с букви Я. Д. са били арестувани с полицейска мярка за задържане за период от 24 часа. Информацията на Блиц е доказана импровизирано от няколко самостоятелни източника, само че защото към момента няма публична информация за привлечени обвинени лица. Дали прокуратурата ще удължи задържането за 72 часа ще стане ясно на следващия ден. Очаква се публична информация на държавното обвиняване да даде светлина и конкретика по случая. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР