Във финалния си доклад за безуспешното издирване на самолета властите

...
Във финалния си доклад за безуспешното издирване на самолета властите
Коментари Харесай

Австралия: Не може самолет да изчезне днес току-така

Във финалния си отчет за безуспешното търсене на самолета управляващите също по този начин дефинираха тази тайнственост като "неприемлива ", заяви Ройтер, представена от Българска телеграфна агенция.

"Причините за изгубването на полет Ем Ейч 370 не могат да бъдат открити сигурно, до момента в който летателната машина не бъде открита ", сподели в отчета Австралийската работа за сигурност на превоза.

"Дълбоко съжаляваме, че не можахме да намерим самолета, нито тези 239 души на борда, които още са в неопределеност ", съобщи ведомството.

"Почти невъобразимо е и сигурно е публично недопустимо в модерната авиация огромен пътнически аероплан да изчезне и светът да не знае сигурно какво е станало с него и с хората на борда му ", добавя службата.

Изчезването на "Боинг 777 " на 8 март 2014 година с 239 души на борда, изпълнявал полет от Куала Лумпур за Пекин, е една от най-големите мистерии в международното въздухоплаване.

Смята се, че самолетът се е отклонил с хиляди километри от курса си и е минал през южната чат на Индийския океан, преди да се разбие край крайбрежията на Западна Австралия.

Австралия, Малайзия и Китай организираха следствие на стойност 160 милиона щатски $, само че го прекратиха през януари след 1046 дни макар митингите на фамилиите на пасажерите от самолета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР