Във Фейсбук Макрон и Бойко Борисов са в стръвна надпревара

...
Във Фейсбук Макрон и Бойко Борисов са в стръвна надпревара
Коментари Харесай

Ала-бала-бла-бла срещу Париж не вярва на сълзи

Във " Facebook " Макрон и Бойко Борисов са в стръвна конкуренция за самоизлъчване в действително време, разликите са единствено в степента на цифрова изкусност. Приликите в инстинкта към безсъдържателна, само че непрекъсната и самовъзвеличаваща гласност са забележителни. Така стартира коментарът на Мария Спирова в обществената мрежа за днешните срещи на френския президент в България. Продължението:

" Забележително е също, че Радеви го играха просто келнери -

България очевидно към този момент публично е премиерска република.

А с цел да не се разсее публиката и за секунда от повърхността, обществените медии са напомпани със публикации за стърчащите колене на дръзките президентши.
Най-сетне на конференцията май стана ясно, че при цялата парлама на франсе, " по-жива " връзка не е станала, жалко за красивата авиационно-морска кинематография. Бойко си бълва несвързани с действителността нелепици, Макрон си мисли, че натрупа евтини точки, а диалог всъщност наподобява не е могло да има. И май не е бил задачата. Макрон просто искаше да напляска Полша пред строя, ние бяхме атрибут.

Та, като си пееш, Пенке, ле, ки ли ми т`екут.

Със своята кухота тази аудиенция в действителност е емблематична за постполитическата епоха. Двама мъже, които по разнообразни аргументи споделят обезвереното предпочитание не да са водачи, а просто да имат изключителни права над лидерския бранд, се съревноваваха в съвсем автопародийна реплика на държавнически възторг.

За нас остава да харесваме. "

Още няколко реакции от обществените мрежи. Николай Слатински написа във " Facebook ": " Мой другар по този начин разяснява днешния ден: Ала-бала-бла-бла против Париж не има вяра на сълзи... "

И още един негов коментар- " Стори ми се, че през днешния ден нашата комплексираност и провинциалност мазета на повърхността с цялата си мощ.
Прав ще се окаже моят другар, който споделя:
- Соцът, българският соц най-накрая откри себе си - в демокрацията, в българската народна власт.
Аз единствено ще го допълня:
- Българският соц можеше без народна власт, само че българската народна власт без соц явно не може...



Теодор Михайлов предлага:

" Каква трябваше да е програмата на Макрон:
10:00 " На браздата " - Бойко и Макрон следят залавяне на бежанци на границата от Динко и Перата, които са облечени в национални носии, а свинските опашки са боядисани в цветовете на двата национални флага.

11:00 " По пътя " - Кортежът с публични посетители е засечен от по-голям конвой на добре облечени предприемачи. Анаболни колоси със слушалки набиват всички и им взимат телефоните.

12:00 " В механата " - Бойко, Макрон и Румен се напиват като щайги с ракия. Цигански оркестър пее " Милионерче не се подигравай " на франсето и го подканва да даде бакшиш. Купонът свършва, когато идва Валери, който конфискува барабанчетата, кларинета, акордеона и други незаконни принадлежности тормозещи KLETA MAJKA BALGARIQ.

Митеран закусваше с дисиденти.
На Макрон му дай дивиденти.
А " демокрацията " ни кучета я яли.
— Christo Komarnitski (@Christo_Komar) August 24, 2017

14:00 Парк Де Пренс 23 година по-късно. Бойко бие дузпички на Макрон

вкарва му всичките без една, само че съдията свири нарушаване на Макрон и Бойко я бие още 6 пъти до момента в който му я вкара.

16:00 " Къща от карти " - Бойко бие Макрон на карти в Банкя.

17:00 " Топ ган " - Румен Радев предлага на развеселената френска компания да ги закара със " Спартана " до Франция, като по пътя направи няколко лупинга, както и кобрата на Пугачов. Всички се съгласяват и се качват на самолета. Последни се качват и циганския оркестър.

Армейски оркестър свири туш.
Изпращачите се разотиват. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР