Във фаталния ден - 5 септември, когато 11-годишният Венислав от

...
Във фаталния ден - 5 септември, когато 11-годишният Венислав от
Коментари Харесай

Преди да сложи край на живота си, 11-годишният Венислав изпил половин бутилка уиски

Във съдбовния ден - 5 септември, когато 11-годишният Венислав от Стрелча избра да постави завършек на живота си, той е бил пийнал. Изпил е към половин бутилка уиски. В дома му не е имало никой, детето е подготвило клипче в телефона до родителите си. В него Венислав се прости с майка си и татко си и споделя, че те нямат виновност за гибелта му, че отива на едно по-добро място, тъй като по този начин е решил.
И до през днешния ден няма съответен мотив за напиването и последвалата гибел. Момчето не се е карало с родителите си, няма опиати, преди този момент не е имало навика да употребява алкохол. В компютъра и телефона му не са открити никакви рискови игри, това е било подробно тествано, тъй като имаше подозрения, че е станал жертва на извратената игра "син кит ", която предизвика деца да се самоубиват.

Венислав е бил бурно и радостно момче, не се е оплаквал от проблеми, не е имало драми в живота му, фамилията е напълно обикновено. Не е давал признаци, че мисли да поставя завършек на живота си, не е имало смяна в държанието му или първи проблясъци на меланхолия. Вероятно под въздействието на алкохола, който за детския организъм е голямо количество, момчето не е осъзнавало и какво прави.

Във съдбовния ден, откакто се напил, Венислав отключил шкафа, където бащата държал законната си ловна пушка. Детето единствено заредило патроните, насочило дулото към главата си и натиснало с пръст на крайници спусъка. И през днешния ден в Стрелча хората тънат в неразбиране и не могат да прежалят момчето, написа "Блиц ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР