Изминаха 20 години от последния епизод на Приятели“, един от

...
Изминаха 20 години от последния епизод на Приятели“, един от
Коментари Харесай

Феновете на „Приятели“ бяха смаяни, след като забелязаха големи грешки 20 години след излъчването на шоуто

Изминаха 20 години от последния епизод на „ Приятели “, един от най-успешните американски ситкоми в историята на малкия екран.

Шоуто продължи 10 години, сред 1994 и 2004 година, и приключи с 10 сезона с 236 епизода. Любовта към поредицата обаче не спря дотук, защото почитателите към момента го гледат още веднъж от самото начало.

Както при всяко шоу, което продължава толкоз дълго, колкото Приятели, много всекидневно е да имат няколко дупки в сюжета. Но в този момент, когато стрийминг платформи като Netflix вършат предаванията по-лесни за гледане, за феновете е доста по-лесно да откриват неточности.

Една запалена зрителка, на име Сейди, сформира просторен лист с всички дупки в сюжета, които е забелязала в поредицата, като завоюва повече от 21 000 лайкове. Включваше всичко от Рос, който яде сладолед, до номера на емблематичната зелена врата, оставяйки другите изумени.

Споделяйки слайдшоуто с фрагменти от шоуто, тя сподели: „ Рос не обича сладолед, тъй като зъбите му изстиват... само че е виждан да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР