Вътрешното министерство отчете успешна охрана на европейското председателство. За работата

...
Вътрешното министерство отчете успешна охрана на европейското председателство. За работата
Коментари Харесай

ЛилитУ раздава награди на МВР за успешна охрана на председателството. За убийства, бягства от затвора или пропуснати проверки на летището?!

Вътрешното министерство регистрира сполучлива защита на европейското председателство. За работата си по време на председателството служителите на реда получиха похвали, грамоти и награди.

Припомняме, че преди старта си председателството бе осъществено знаковото ликвидиране на предприемача Петър Христов. Разстрелът стана на метри от държавното трасе, казусът още не е оголен.

По време на сполучливата работа на полицията по време на европредседателството, от пандиза избягаха рецидивистите Колев и Пелов, само че ГЕРБ регистрира, че това не е повлияло на сигурността.

Министерство на вътрешните работи не работи, само че пък не са гръмнали височайш посетител на домакините, значи сигурността е сигурна.

„ Няма причина да вършим каквито и да е забележки като се изключи случая на аерогарата, който за жал хвърли сянка върху цялата организация”, разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

През летището влизат и излизат непроверявани от граничните служители на реда хора, този петък също, само че съгласно Министерство на вътрешните работи това също не е пробив в сигурността. Как другояче, като сигурност няма?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР