Вътрешното министерство на САЩ обяви, че ще бъде възобновен приемът

...
Вътрешното министерство на САЩ обяви, че ще бъде възобновен приемът
Коментари Харесай

САЩ отменят забраната за прием на бежанци от 11 опасни държави

Вътрешното министерство на Съединени американски щати разгласи, че ще бъде обновен приемът на бежанци от 11 " високорискови " страни , само че с спомагателни инспекции, оповестяват американските медии.

В изказването на вътрешното министерство не се загатват съответни страни, само че медиите са научили, че става въпрос за страни най-вече от Африка и Близкия изток , в които болшинството от популацията е мюсюлманско, както и за Северна Корея .

Официални представители увериха, че националността няма да бъде причина за отвод да бъдат признати, само че искащите ще бъдат подлагани на щателни инспекции.

" Критично значимо е да знаем кой влиза в Съединени американски щати ", акцентираха от вътрешното министерство.

" Тези спомагателни ограничения за сигурност ще затруднят създаващите проблеми лица да употребяват нашата бежанска стратегия и те ще ни подсигуряват, че методът ни пази родината. Съединени американски щати би трябвало да продължат да извършват отговорностите си към международната общественост за подкрепяне на тези, които са изправени пред гонене и го вършат по метод, който взема под внимание сигурността на американския народ ", допълват от вътрешното министерство на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР