Вътрешният министър ще бъде изслушан в ресорната комисия в парламента.

...
Вътрешният министър ще бъде изслушан в ресорната комисия в парламента.
Коментари Харесай

Изслушват вътрешния министър в ресорната комисия заради протеста срещу БФС

Вътрешният министър ще бъде изслушан в отрасловата комисия в Народното събрание. Той дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи, шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и жандармерията ще дадат повече информация на депутатите за организацията и защитата при митингите против БФС довели до погрома в София предишния четвъртък.

Обвиненията за полицейски произвол и превишаване на права от страна на полицията докара до освобождението от служба на трима висши офицери от Министерство на вътрешните работи и следствието на още 2-ма.

Освен това беше поискана и оставката на министър Стоянов. Вчера съобщи, че всеки, позволил принуждение ще понесе своята отговорност.

А министър председателят, който беше подготвен да подаде оставка, в случай че вътрешния министър не припознае като принуждение случилото се на митинга, съобщи, че Стоянов е тръгнал в вярната посока.

По същата тематика в Комисията пък по въпросите на децата младежта и спорта е извикан президентът на БФС Борислав Михайлов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР