Вътрешният министър ми каза, че МВР изпълнява действия по нареждане

...
Вътрешният министър ми каза, че МВР изпълнява действия по нареждане
Коментари Харесай

Денков за акцията в имоти на Божков: Смятам, че прокуратурата дължи официално обяснение

" Вътрешният министър ми сподели, че Министерство на вътрешните работи извършва дейности по разпореждане на държавното обвиняване и само прокурорът може да разяснява ", сподели министър председателят Николай Денков във връзка акцията, при която полиция влезе в парцели на предприемача Васил Божков.

" Смятам, че се дължи публично пояснение защо става дума, само че това е в пълномощията на прокурора ", добави министър-председателят.

" Няма нищо общо с Алексей Петров. Касае се за инспекция на компании или на няколко компании, по които се води следствие още от предходната година и по отношение на това, както и вие видяхте, са пристигнали да правят претършуване и да изземват документи, които им трябват, само че са открили, че такива документи не съществуват и си потеглиха. В известна степен са били свързани, само че в избран миг те са били трансферирани на друго лице и по този мотив е поканен на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи, където сега се намира. Казаха, че не го извеждат, а просто го съпровождат и както виждате той си потегли със личната си кола ", това сподели по-рано през днешния ден юристът на Божков - Георги Гатев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР