Вътрешният министър Калин Стоянов заяви, че Ще продължим да работим

...
Вътрешният министър Калин Стоянов заяви, че Ще продължим да работим
Коментари Харесай

Калин Стоянов призна: Ще продължим да работим трудно!

Вътрешният министър Калин Стоянов съобщи, че „ Ще продължим да работим мъчно “, откакто президентът отхвърли да освободи основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Румен Радев отхвърля да освободи Тодоров.

Мотивите към предлагането за премахване на основен комисар Петър Тодоров от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи са напълно политически и са продължение на пълномащабната чистка в тази институция. Посочените причини за неналичието на организация и надзор върху дейностите на Министерство на вътрешните работи са в остро несъгласие с Докладите за активността на Министерство на вътрешните работи за 2022 година и първото полугодие на 2023 година на самото Министерство на вътрешните работи. В личните си отчети Министерство на вътрешните работи регистрира по-добри резултати и във връзка с записаните, и при разкритите закононарушения “, се споделя в позиция на Радев.

Вчерва в Министерството на вътрешните работи се получи отвод за координиране на това, което ние поискахме, а точно освобождение на основния секретар от Министерство на вътрешните работи, сподели Стоянов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР