Вътрешният министър Калин Стоянов тръгна в правилната посока, надявам се

...
Вътрешният министър Калин Стоянов тръгна в правилната посока, надявам се
Коментари Харесай

Николай Денков: Вътрешният министър тръгна в правилна посока. Да стигне до края

Вътрешният министър Калин Стоянов потегли в вярната посока, уповавам се да извърви този път до края. Това заяви министър-председателят Николай Денков на летище " София ", където посрещна националните по шахмат, които нощес за първи път в историята станаха европейски шампионки.

Той коментира първите санкции за чиновници на реда поради полицейско принуждение.

" Трима са освободени, мисля, че това е знака, който би трябвало да разчетем. Насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора паднали, елементарни протестиращи и публицисти, би трябвало да изоставен Министерство на вътрешните работи. Това бяха доста дребна част от чиновниците на реда там и желая да поздравя останалите, че не разрешиха да се поддадат на провокацията ", сподели още Денков.

Той изрази цялостна поддръжка към дейностите на спортния министър Димитър Илиев и уточни, че не знае за какво му желаят оставката. Илиев също бе измежду посрещачите на новите " златни девойки ".

Вчера Денков съобщи, че е подготвен да подаде оставка, в случай че вътрешният министър не се разграничи от полицейското принуждение.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР