Вътрешният министър Иван Демерджиев ще бъде изслушан в парламента заради

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев ще бъде изслушан в парламента заради
Коментари Харесай

Демерджиев ще бъде изслушан в парламента заради наводнените пловдивски села

Вътрешният министър Иван Демерджиев ще бъде изслушан в Народното събрание поради наводнените пловдивски села. Той ще приказва по отношение на активността на Междуведомствената комисия по възобновяване и подкрепяне към Министерски съвет по отношение на наводнените села в Пловдивска област през месец септември тази година - извършени съвещания, взети решения и отпусната помощ. Това е първа точка за през днешния ден в признатия дневен ред на Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.

Изслушването е по предложение на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

Очаква се депутатите да гласоподават и състава и управлението на Комисията по конституционни въпроси и на Комисията по правни въпроси. В сряда Народното събрание раздели Комисията по конституционни и правни въпроси на две обособени. Решението следва да бъде обнародвано през днешния ден в Държавен вестник, след което депутатите могат да пристъпят към избор на състав и управление на двете комисии.

В програмата е очакван и постоянен парламентарен надзор. В него ще вземат участие вицепремиерите Лазар Лазаров и Иван Демерджиев, както и служебните министри Росица Велкова, Димитър Стоянов, Иван Шишков, Сашо Пенов, Велислав Минеков, Явор Гечев, Росен Христов и Георги Тодоров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР