Вътрешният министър ексклузивно пред bTV за схемите на тези избори

...
Вътрешният министър ексклузивно пред bTV за схемите на тези избори
Коментари Харесай

Иван Демерджиев специално пред bTV: Не само една партия се е занимавала с търговия на вот

Вътрешният министър извънредно пред bTV за схемите на тези избори - купиха ли дилърите на народна власт доста гласове или бяха спрени? Ивелина Драгнева беседва с Иван Демерджиев.

„ До момента сме задържали 120 души. Вероятно това ще продължи. Колко от тях ще излязат на независимост, откакто са взети или не са взети ограничения, ще обобщим информацията и ще я поднесем на обществото “, сподели Демерджиев.

„ Работили сме по сигнали за разнообразни партии. В Русе по сигнал за корпоративен избор, обвързван с ГЕРБ-СДС. В Бургас по сигнал, обвързван с ПП-ДБ, а в Кърджали по сигнал, обвързван с Движение за права и свободи “, посочи Демерджиев.

„ Не мога да кажа, че е една политическата мощ. Коректно е това да се разяснява, когато приключат досъдебните производства с влезнали в действие правосъдни актове. Такива към този момент има, касаещи предишни избори “, добави вътрешният министър.

По думите му Министерство на вътрешните работи е изпълнило главната си задача да даде условия на сигурност и успокоение, в които българските жители да упражнят правото си на глас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР