Ватман на трамвай е дал положителен полеви тест за наркотици,

...
Ватман на трамвай е дал положителен полеви тест за наркотици,
Коментари Харесай

Дрогиран ватман блъсна шофьор в София и избяга

Ватман на трамвай е дал позитивен полеви тест за опиати, откакто е блъснал водач в София и е избягал, предава Нова тв. Зрител потърсил екип на малкия екран, с цел да опише, че на 3 ноември е бил участник в ПТП сред кола на Пътна помощ и трамвай.

По думите му след злополуката ватманът се е държал извънредно нападателно и е избягал от мястото на случая. След откриването на ватмана и идването на място на полицията, имало тестване за алкохол и опиати и се оказало, че полевият тест за дрога на лидера от градския превоз е позитивен.

" Трамваят пристигна доста бързо откъм гърба. Бях втора кола и ми отнесе страничното огледало с рамката. След това ватманът спря, оправи си огледалото и си потегли. Когато настигнах трамвая, лидерът стартира да ми демонстрира неприлични жестове. Когато се прибрах в гаража, ми извикаха КАТ, а по-късно стана ясно, че ватманът е с позитивен тест за опиати ”, описа лидерът.

Той призна, че автомобилът му е застъпил релсовия път. " Да, това е нарушаване от моя страна. Но имаше хора, които бяха компактно до тротоара. И в случай че трябваше да се престроя компактно вдясно, щях да отнеса главите на хората ”, уточни лидерът.

" Ватманът е решил, че няма вреди и по тази причина е траял по маршрута си. След известно време двамата още веднъж са се видели, по този начин да се каже и ватманът е схванал, че има някакъв проблем. След като се прибрал в хранилище Красна поляна, самичък се е обадил на 112, с цел да пристигна КАТ и да обработи случая. Установява се, че виновността е на лидера на репатрака. Но тест за опиати демонстрира, че в кръвта на ватмана има остатъчно съществуване на амфетамини. Книжката му е отнета ”, съобщи инж. Иво Василев, зам.-директор на Столичен Електротранспорт ЕАД. Според него ватманът е обяснил, че е пил медикаменти, тъй като е потърпевш преди време при рухване с мотор.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР