Василева твърди, че не е употребила и капка алкохол, а

...
Василева твърди, че не е употребила и капка алкохол, а
Коментари Харесай

Тв водещата, на която отнеха колата заради алкохол: Полицаите ми смениха показанията

Василева твърди, че не е използвала и " капка алкохол ", а е блага зъбите си с вода за уста
Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, която преди три дни бе хваната пияна зад кормилото и конфискуваха колата й, упрекна служителите на реда, че са сменили показанията й. 

„ Скъпи другари, преди няколко часа излезнах от районното и желая да разглася обществено в ефир, че ме е боязън да не ми сменят кръвната проба в болница „ Света Анна “, по този начин както служителите на реда са ми сменили показанията и по този начин, както служителите на реда, до момента в който си говореха сладко-сладко с мен, в действителност пишеха, че съм била несъответстваща, мъртвопияна, не съм можела да заставам на двата си крайници, смърдяла съм на алкохол... А персонално индивидът, който ми взе кръвната проба, ги видя всичките тези неща, дори ме кара да му духна, несъмнено. И в действителност, до момента в който са си говорели сладко-сладко с мен са писали напълно, напълно други неща. Така че желая да го заявя обществено “, съобщи тя във видео в ТикТок. 

Както " 24 часа " писа, известната силиконка е била хваната да кара с над 2,2 промила алкопол в кръвта. Полицията е конфискувала колата й. 

В друго видео Василева твърди, че не е използвала и " капка алкохол ", а е блага зъбите си с вода за уста преди да излезе от вкъщи си. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР