Васил Терзиев обещаваше да няма ремонт на ремонта. Решението му

...
Васил Терзиев обещаваше да няма ремонт на ремонта. Решението му
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Не може София да има фейсбук кмет

„ Васил Терзиев обещаваше да няма ремонт на ремонта. Решението му е въобще да няма поправки ", разяснява в предаването „ Лице в лице " Георги Георгиев, зам.-председател на Столичния общински съвет от ГЕРБ.

„ Три месеца нямахме назначен зам.-кмет по строителството в София. Назначиха един сътрудник, който работи два месеца, лишили са му правата без никакво пояснение. Кметът на София със заповед му е лишил правата да разпорежда строителство. След като дадохме гласност зам.-кметът Иван Матов подаде оставка ", добави той.

„ На всички въпроси се дава отговор с сбити постове във Facebook. Сега се разбра, че Васил Терзиев още веднъж е в чужбина. Той доста обича - всяка втора седмица е или в отпуск, или в командировка. Не се заяждам, само че доста е рано след петия месец да пътуват толкоз постоянно ", уточни Георги Георгиев.

„ Не може София да има Facebook кмет. Той би трябвало да бъде на терен. Това не значи да не излиза в отпуск или да не пътува, само че да има зам.-кметове, които да работят. „ Продължаваме промяната " дадоха обещание, че идват с подготвен екип и „ стартират от първия ден ". Готовият екип е толкоз подготвен, че три месеца издирваха зам.-кмет по строителството. За зам.-кмет по финанси бе оповестена една дама, която на четвъртия ден напусна. Казаха ми, че си е събрала саксиите. Имаме зам.-кмет по правните въпроси, който не е дееспособен правист по българско право. Той не се е явил в Министерството на правораздаването, където да издържи изпит. Той ще следи за спазването в общината на закони, които не е учил ", акцентира зам.-председателят на СОС.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР