Васил Терзиев е кандидатът за кмет на София на Продължаваме

...
Васил Терзиев е кандидатът за кмет на София на Продължаваме
Коментари Харесай

Васил Терзиев е следващият кмет на София

Васил Терзиев е претендентът за кмет на София на „ Продължаваме Промяната - Демократична България ” и съвсем несъмнено - идващия градоначалник, който ще наследи Йорданка Фадъкова. Това оповестиха от обединението по време на конференция пред медии. Кандидатурата ще бъде обща, дружно със „ Спаси София ” и „ Екипът на София ”.

Това, в което аз най-вече имам вяра са свободните хора, които имат вяра в себе си и фантазиите си и не ги е боязън да ги осъществят, стартира Терзиев.

Как да създадем повече хора, които могат да основават стойности - за себе си и другите.



" Аз желая София да бъде един по-различен град. Град с бъдеще, град на бъдещето. За тази цел на нас ни трябват доста хора, които да имат вяра в бъдещето. Тези хора ги има и с тях сме работили през последните месеци, с цел да изработим стратегия и да изберем претенденти за общински съветници ", описа Терзиев.

Той показа някои от целите си - учебните заведения да са център на кварталите, да се реши казусът с детските градини и да се уредят кварталите. " Ние ще дадем повече пълномощия на районните кметове. Това са хората, които са най-близко до жителите. Независимо от коя партия са, те са определени от жителите ", разгласи Терзиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР