Васил Русев пита: Трябва ли поредният русенец да осъди общината

...
Васил Русев пита: Трябва ли поредният русенец да осъди общината
Коментари Харесай

Русенска реалност: Гражданите вървят като сапьори под моста на Товарна гара

Васил Русев пита: Трябва ли следващият русенец да осъди общината за крупна сума, с цел да се сети Милков да ремонтира тротоарите, се питаме всички?!

" Независимо от ремонтите на ВиК пътната инфраструктура в града е в окаяно положение макар непрекъснатите обещания на кмета Милков и непрекъснатите доклади, които дава в интернет пространството. Нека погледнем тротоарите до и под моста на Товарна гара откъдето е пешеходният трафик сред Олимп - Млечна кухня и така наречен " Покрит пазар " на улица " Тулча ". Множество от тротоарните плочи лисват, а други се клатят. Гражданите вървят като сапьори минавайки по тях. В тъмното си е напряко рисково минаването по тях. Граждани се оплакват от спъвания, рухвания или изкълчване на крайник. Въпреки това кметът Милков не подхваща нужните дейности за възобновяване им към този момент трета година, макар че общината носи отговорност, в случай че бъдат породени вреди на жители, на тези които Милков непрекъснато и популистки убеждава по какъв начин работи за тяхно богатство! Трябва ли следващият русенец да осъди общината за крупна сума, с цел да се сети Милков да ремонтира тротоарите, се питаме всички?!

Друг проблем, който вълнува живущите до Товарна гара е необезопасения сектор от улица " Плиска ", където след някогашния ресторант " Париж ", ВиК е направило ров, бездънен повече от метър в продължение на 200 метра. При хлъзгаво или заледено платно е изцяло допустимо да се случи пътен случай и някоя кола да попадне в изкопа. Трябва ли да се случи нещо, с цел да предприеме кметът дейности по обезопасяване. Той е виновен по закон солидарно с ВиК. Защо не е осъществил надзор? Знае ли действително какво се случва в града? "

Поредната обява във Facebook групата " Обществен съвет Русе " потвърждава, че будни русенци не липсват!

Остава да забележим ще последва ли и какъв ще е отговорът на Община Русе. А за какво не и да помечтаем за неотдавнашен ремонт в региона!?
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР