Васил Петров пя пред 23 милиардери в Монако. Българският Франк

...
Васил Петров пя пред 23 милиардери в Монако. Българският Франк
Коментари Харесай

Васил Петров пя в Монако пред криптомилиардери

Васил Петров пя пред 23 милиардери в Монако. Българският Франк Синатра бе посетител на първата годишна Forbes Monaco Crypto & Art Gala. Събитието събра международни специалисти и локални богаташи, които споделят пристрастеност към цифровите активи, в яхтклуба в княжеството. Гостите се любуваха на осъществяванията на българина, поканен особено за музикалната стратегия. В съпровод на пианиста Живко Петров, той показа собствен версии на джаз и поп стандарти и песни от новия си албум Love Songs Vol.1.

„ За първи път ми се случва да пея пред 23 милиардери, от които 7 са криптомилиардери. Песента, с която открихме галавечерта, беше Fly Me to the Moon. С изненада разбрах, че това е химнът на криптомилиардерите. Благодаря за поканата на господин Луис Ф. Коста Макамбира, основен изпълнителен шеф и издател на Форбс Монако “, написа във Facebook Васил Петров.

На галавечерята се организира аукцион онлайн изкуство с истински произведения на Маркос Марин, Александър Беридзе, Юсеф СИ и Сесио Мур и събраха 437 000 $ (387 000 евро), част от които са отдадени на фондацията на принцеса Шарлийн и Fight Aids Monaco.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР