Васил Иванов отново нападна своята бивша шефка в Нова телевизия

...
Васил Иванов отново нападна своята бивша шефка в Нова телевизия
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Васил Иванов се разгневи и отсече: Сарелска подмолно, ежечастно и "между редовете" ще продължи политика на зависимостта!

Васил Иванов още веднъж атакува своята някогашна шефка в Нова телевизия Дарина Сарелска. Разследващият публицист твърди, че тя ще продължи своята политика на зависимостта, макар назначението на Силва Зурлева за нейна шефка. Ето какво написа Иванов във " Facebook ". Публикуваме изявлението му без редакторска интервенция:

Собствениците на Нова телевизия признаха с това решение думите ми за упражнявана систематична цензура към мен от шефката на Новини и Актуални излъчвания - Дарина Сарелска. С изкусен ход те назночиха за неин началник, който " да следи работата й " - Силва Зурлева. Дали обаче това ще промени нещо в Нова? Силва Зурлева е човек, който като мой началник в никакъв случай не е упражнявал цензура към мен или който и да е и е кардинална като началник. Но Дарина Сарелска отхвърля да си тръгне и това слага въпроса - ефикасен ли ще е дипломатичния ход на притежателите на Нова, с който пробваха да потушат абсурда с " осветляването " на Сарелска от мен и да трансформират нещата? Надявам се Зурлева да успее да се оправи, само че ознавайки нещата имам подозрения. Дори чисто софтуерно ще е невероятно тя да знае какви разпоредби за отразяване или неотразяване на някаква вест или следствие дава всекидневно на 60-70 публицисти, които оперативно щи продължи да управлява. Още повече на послушнити публицисти, с които за 3 години Сарелска се обкръжи, както и околните й приятелки, които докара от БТВ. Всички знаят кои са те. Така, че съм уверен, че посредством тях Сарелска тайно, ежечастно, " сред редовете " ще продължи своята политика на зависимости, поради което аз, а и други сътрудници напуснахме. А аз го разгласих обществено и дадох задоволително доказателства, включително и записи на диалози.
Успех на Силва Зурлева въпреки всичко, нека откри метод да се оправи, въпреки че задачата й ми наподобява непостижима.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР