Васил Божков е имал специално отношение към жените си, които

...
Васил Божков е имал специално отношение към жените си, които
Коментари Харесай

Разврат: Ето само малка част от известните българки в леглото на Васил Божков

Васил Божков е имал особено отношение към дамите си, които пазел повече от сбирката с персонални антики, оповестява ladyzone.bg.
КОИ СА ЖЕНИТЕ В ЖИВОТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ?
Мая Ангелова Божкова е първата брачна половинка на Васил Божков. Тя е приключила Стопанския университет в Свищов със компетентност „ Финанси и счетоводство “. Двамата подписват брак през 1980 година Имат наследник, който носи името Антон.
Известната бизнес дама напуща България и продължава живота си в Англия. Там се грижи за децата на своя наследник, които са кръстени на нея и на Васил Божков. Няма медийни изяви и не се стреми към популярност.
Внучката на Васил Божков се споделя Мая, също като баба си. Според разнообразни източници обаче двамата не са публично женени.
ЕЛЕНА ДИНЕВА – „ МОЯТА ЕЛИ “
Те показват за негова брачна половинка Елена Динева. Той е 13 години по-възрастен от нея. Елена Динева работи в пресцентър, а също по този начин се е занимавала с букмейкърски компании. Тя пък отдавна живее в Швейцария. Именно нея Васил Божков назовава „ жена ми “ при включване в ефира на bTV. В годините името на Васил Божков се е свързвало с разнообразни имена на дами от сцената.
Аксиния, известна от музикален тв формат. В момента тя е омъжена, има дете и живее отвън България.
Друго име, което също е свързвано с него е певицата Лилана. Тя е сестра на изпълнителят Скълър, а двамата постоянно са имали музикални осъществявания дружно.
Освен Лилана, измежду най-именитите наложници на Божков са и певицата Мария Илиева, някогашната фаворитка и на Слави – Аксиния и Мис България Магдалина Вълчанова. Това са единствено дребна част от компаньонките, минали през леглото на хазартния необут.
Освен тях, в офиса му за следобедна утеха били водени стотици други знайни и незнайни професионални жрици или просто аматьорки, които да задоволяват пристрастеностите на богаташа, мнозина от които описват именити истории за приключенията си с него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР