Вашият звезден знак може да предскаже какво ви прави неустоими

...
Вашият звезден знак може да предскаже какво ви прави неустоими
Коментари Харесай

Най-привлекателните черти на всяка ЗОДИЯ

Вашият звезден знак може да предскаже какво ви прави неустоими по отношение на другите зодии в зодиака. Пригответе се да играете съгласно мощните си страни.

Смел Овен (21 март-19 април)

Когато обмисляте кое е най-привлекателното за всеки знак, не мислете единствено за половост. Вместо това помислете какво ви прави привлекателни. За Овена това е необикновено смелият им темперамент. Знакът Овен е прочут и със своя знак, овен, който е извънредно подобаващ за най-възхитителното качество на този знак. Овенът взема, каквото си пожелае, и не се колебае да се сблъска с това, което желае! Самостоятелен и на пръв взор смел, Овенът е надъхан и се стреми да  рискува, и да прави смели ходове. В неговата компания няма да ви е скучно и може да сте разчувствани. "

Чувствен Телец (20 април-20 май)

Телецът постоянно е прочут с това, че е " материален ", само че по-положителен метод да се опише този знак е " сетивен ". Хората под този знак ценят по-фините неща в живота, а срещата с Телец е постоянно примамлива. Физическият опит е неговото преимущество. Успокояваща музика, храна и питиета, лесни за очите и кожата цветове и материи и чувствени разтривания на гърба (Телецът е добър с ръцете си). И в случай че Телец споделя неща с вас, знайте, че сте специфичен. Винаги, когато сте с Телец, било то за романтика или чисто другарство, вие сигурно имате прелестно преживяване, което ангажира всички сетива.

Оживени Близнаци (21 май-20 юни)

Близнаците са като вълшебната русалка на групата. Те постоянно са животът на празненството, носейки се, като че ли плават във въздуха. Близнаците са развлекателен център в човешка форма. Те са разговорливият представител на зодиака, с ослепително духовитост, детска палавост и дарба да извадят занимателен факт по съвсем всяка тематика. Те са чудесни за гледане, само че не очаквайте те да се обвържат толкоз елементарно.

Състрадателен Рак (21 юни-22 юли)

Ракът е натурален пазител, който излъчва „ Аз ще се погрижа за вашите трептения “. Този знак е доста деликатен към кого позволява до себе си, само че откакто сте част от вътрешния му кръг, те ще създадат всичко, с цел да бъдат там за вас. Тази линия може да не наподобява невероятна, само че всеки желае някой да ги утеши и да ги изслуша. Излейте неволите си  или сърцето  и Ракът дава отговор от все сърце.

Харизматичен Лъв (23 юли-22 август)          

Лъвът  може да има много огромно его, защото те е склонен  да жадува за светлината на прожекторите. Но това не значи, че лъвовете са глупави. Той е занаятчия шоумен,великодушен, сърдечен, харизматичен и податлив към велики жестове. Знакът третира всички по света като равни и за него той е сцена и детска площадка и ви кани в играта, като ви кара да се чувствате специфични.  Подобно на Овен, животинският знак за този знак приказва доста за неговия темперамент. Лъвът е красивият крал на джунглата и когато погледнете в очите му, ще бъдете безусловно увлечени. По същия метод Лъвът може да се похвали с несравнима харизма.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР