Вашингтон, окръг Колумбия – Бени Ганц, израелски министър без портфейл,

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Бени Ганц, израелски министър без портфейл,
Коментари Харесай

„Приглушено отмъщение“: Защо висши служители на Байдън бяха домакини на израелския Ганц

Вашингтон, окръг Колумбия – Бени Ганц, израелски министър без портфейл, получи визита с публични лица на най-високо равнище държавното управление на Съединените щати във Вашингтон, окръг Колумбия, тази седмица: вицепрезидентът, държавният секретар и шефът на Пентагона.

Длъжностните лица на Съединени американски щати показаха поддръжка за Израел на фона на войната му в линията Газа, приканиха за повече помощ за обсадената територия и повториха апела си за пауза в боевете, съгласно изказванията на държавното управление.

Но анализаторите споделят, че същинското обръщение е било въобще да се организират срещите: администрацията на президента Джо Байдън сигнализираше за отчаяние от израелския министър председател Бенямин Нетаняху, като одобри лице, считано за главен вътрешен противник на Нетаняху.

Издигането на Ганц без свястно преразглеждане на поддръжката на Съединени американски щати за Израел обаче е „ неправилен “ жест, който няма да успее да спре злоупотребите против палестинците, споделиха правозащитници пред Ал Джазира.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР