Вашингтон обвини два руски сателита, че са в опасна близост

...
Вашингтон обвини два руски сателита, че са в опасна близост
Коментари Харесай

Вашингтон обвини два руски сателита, че са в опасна близост до шпионски спътник на САЩ

Вашингтон упрекна два съветски спътника, че са в рискова непосредственост до шпионски сателит на Съединени американски щати, наричайки това „ смущаващо държание “.
Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков удостовери, че е получил известие от Вашингтон по отношение на двата спътника, добавяйки, че "Москва ще отговори, откакто го изследва ".
"Що се отнася до маневрите на тези обекти в космоса, това са практики, провеждани от доста страни ", добави той, представен от съветските осведомителни организации, заяви Агенция Франс Прес.
В изявление за списание „ Тайм”, военачалник Джон Реймънд, шеф на новата галактическа стратегия на американските военни, съобщи, че съветските кораби са почнали маневри към американския сателит малко след изстрелването си в орбита през ноември, поддържайки отдалеченост от 160 километра от него.
"Ние преглеждаме това държание като извънредно и смущаващо ", сподели Реймънд. "То има капацитета да сътвори рискова обстановка в Космоса ".
"Ще се случват доста неща в Космоса, тъй като той е най-новият домейн за битка с войните в света ", съобщи президентът Доналд Тръмп.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР