Вашингтон - Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър каза,

...
Вашингтон - Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър каза,
Коментари Харесай

Шумър описва интензивна среща в Белия дом с Джонсън под натиск относно помощта за Украйна

Вашингтон - Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър сподели, че диалогът по време на среща в Белия дом с президента Байдън по отношение на одобряването на повече помощ за Украйна е бил " един от най-интензивните " подиуми, на които в миналото е бил очевидец в Овалния кабинет, където ръководителят Майк Джонсън беше изправен пред двупартиен напън да одобри нов кръг от военна помощ.

Белият дом прикани Конгреса да одобри законопроект за в допълнение финансиране, който ще обезпечи десетки милиарди долари помощ за съдружниците и сътрудниците на Съединени американски щати, в това число към 60 милиарда $ за Украйна, 14,1 милиарда $ за Израел и към 9,2 милиарда $ за филантропична помощ в Газа. Сенатът одобри законодателството по-рано този месец на двупартийна основа, само че ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън до момента блокира пътя му напред в Камарата.

Шумър, президентът, вицепрезидентът, водачът на малцинството в Сената Мич Макконъл и Лидерът на малцинството в Камарата на представителите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР