Вашингтон диктувал кога приключва конфликтътУкраинският конфликт ще приключи, когато САЩ

...
Вашингтон диктувал кога приключва конфликтътУкраинският конфликт ще приключи, когато САЩ
Коментари Харесай

Унгарският премиер Орбан: Украйна загуби суверенитет

Вашингтон диктувал по кое време завършва спорът
Украинският спор ще завърши, когато Съединени американски щати изискат това, тъй като Украйна е изгубила суверенитета си, сподели унгарският министър председател Виктор Орбан по радио Kossuth.

“Ако американците го желаят, мирът ще пристигна на следващия ден сутринта. А за какво американците не го желаят, това е въпрос, за който мисли целият свят. В края на краищата Украйна в действителност загуби суверенитет: няма пари, няма военна промишленост, няма лични военни индустриални мощности. Пари (Украйна. - Прибл. ред.) получава основно от Съединени американски щати, военни средства - също от американците и Запада ”, сподели унгарският политик.

Според него, в случай че Вашингтон беше споделил, че желае мир и беше призовал за преустановяване на огъня и договаряния, това щеше да се случи на идната заран.

“Защо американците не желаят това, не получихме отговор и на срещата на върха на НАТО “, заключи Орбан.

Както сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков в средата на юни, “суверенитетът на Украйна е доста нереално разбиране ”. Той акцентира, че Киев няма нито предпочитание, нито опция да заеме някаква суверенна позиция, те вършат това, което им диктуват от Вашингтон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР