ВАШИНГТОН (AP) — САЩ в сряда обявиха това, което според

...
ВАШИНГТОН (AP) — САЩ в сряда обявиха това, което според
Коментари Харесай

САЩ обявяват нов оръжеен пакет за Украйна, тъй като средствата намаляват и Конгресът е в застой по законопроекта за помощта

ВАШИНГТОН (AP) — Съединени американски щати в сряда оповестиха това, което съгласно публични лица може да бъде окончателният пакет от военна помощ за Украйна, в случай че Конгресът не утвърди законодателство за в допълнение финансиране, което е в застой на Капитолийския рид.

Оръжията на стойност до 250 милиона $ включват набор от въздушни муниции и други ракети, артилерия, противобронови системи, муниции, разрушително и здравно съоръжение и елементи. Помощта, предоставена посредством Президентския орган за евакуиране, ще бъде изтеглена от запасите на Пентагона.

В изказване подполковник Гарън Гарн, представител на Пентагона, сподели, че няма повече финансиране за подмяна на оръжията, взети от запасите на отдела. А Инициативата за подкрепяне на сигурността в Украйна, която обезпечава дълготрайно финансиране за бъдещи контракти за оръжия, също е без пари.

В резултат на това Гарн сподели в сряда: „ Без спомагателното финансиране ще има дефицит в попълването на военните ресурси на Съединени американски щати, което ще се отрази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР