ВАШИНГТОН (AP) — Прокурори по делото за секретни документи срещу

...
ВАШИНГТОН (AP) — Прокурори по делото за секретни документи срещу
Коментари Харесай

Прокурорите по делото за секретни досиета казват, че версията на екипа на Тръмп за събитията е „неточна и изопачена“

ВАШИНГТОН (AP) — Прокурори по делото за секретни документи против някогашния президент Доналд Тръмп споделиха на арбитър в петък, че юристите на отбраната са нарисували „ неточна и изкривена картина на събитията ” и незаслужено се опитваше да „ хвърли облак от съмнение ” върху държавни чиновници, които просто се опитваха да си правят работата. отхвърлете искане на екипа на Тръмп от предишния месец, което се опитваше да принуди прокурорите да предадат голям брой информация, която юристите на отбраната считат, че има отношение към случая.

Но екипът на специфичния прокурор Джак Смит сподели, че отбраната основава подправена информация роман за това по какъв начин стартира следствието и се опитваше да „ хвърли облак от съмнение върху виновните дейности на държавни чиновници, които старателно правят работата си “.

„ Инсинуациите на обвинените нямат никаква фактическа или правна връзка с настояванията им за откриване, само че не би трябвало да стоят некоригирани “, се показва в предлагането на прокуратурата.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР