ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън е работил толкова тясно

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън е работил толкова тясно
Коментари Харесай

Как авторът-призрак на мемоарите на Байдън се озова в центъра на разследване за секретни документи

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън е работил толкоз тясно с писателя-призрак, с който е упрекнат в шерване на секретни секрети, че той един път съобщи, че той би поверил живота си на създателя.

Марк Звоницър работи с Байдън върху два мемоара, „ Обещания за съблюдаване “ от 2007 година и „ Обещай ми, баща “, които бяха оповестени 10 години по-късно. Според отчет, оповестен в четвъртък от специфичния прокурор Робърт Хър, Байдън е бил нехаен при боравенето с класифицирани материали, открити в дома и някогашния му офис, и е споделял секретна информация, съдържаща се в някои от тях, със Звоницер, до момента в който двамата са работили върху втората книга на Байдън.

В отчета на Hur се споделя, че не са оправдани наказателни обвинявания против Байдън. В него се споделя, че службата му е обмисляла да повдигне обвиняване против Zwonitzer за възпрепятстване на правораздаването, защото писателят-призрак е унищожил записи на изявленията, които е провел с Байдън, до момента в който са работили дружно върху втория му спомен, сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР