ВАШИНГТОН (AP) — Китайските правителствени хакери се насочват активно към

...
ВАШИНГТОН (AP) — Китайските правителствени хакери се насочват активно към
Коментари Харесай

Китайски хакери са решени да „опустошат“ критичната инфраструктура на САЩ, предупреждава директорът на ФБР

ВАШИНГТОН (AP) — Китайските държавни хакери се насочват интензивно към пречиствателни станции, електрическата мрежа, транспортните системи и друга сериозна инфраструктура в Съединените щати Щати, шефът на ФБР Крис Рей ще каже на законодателите в Камарата на представителите в сряда в ново предизвестие от Вашингтон за световните упоритости на Пекин. „ всеки американец “, съгласно копие от квалифицираните забележки, които той би трябвало да даде пред определената комисия на Камарата на представителите на Китайската комунистическа партия.

„ Китайските хакери се нареждат върху американската инфраструктура, с цел да се приготвят да опустошат и да причинят действителни вреди на американските жители и общности, в случай че или когато Китай реши, че е пристигнало времето за удар “, ще каже Рей.

Коментарите са в сходство с оценките на външни компании за киберсигурност, в това число Microsoft, които споделиха през май, че подкрепяни от страната китайски хакери са се насочили към сериозна инфраструктура на Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР