ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп изглежда почти непобедим в републиканските

...
ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп изглежда почти непобедим в републиканските
Коментари Харесай

AP VoteCast: Изводи от предсрочните републикански първични избори

ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп наподобява съвсем несломим в републиканските първоначални избори и фракции, само че макар безапелационните му победи, силата на любимеца измежду гласоподавателите на общите избори остава неразбираемо.

AP VoteCast демонстрира, че Тръмп, някогашният президент, е подтикнал ядрото на електората на Републиканската партия в Айова, Ню Хемпшир и Южна Каролина. Избирателите му до момента са преобладаващо бели, най-вече над 50 години и като цяло без висше обучение. Това обаче е доста друго от електората, с който той може да се сблъска през ноември, когато ще би трябвало да се обърне към доста по-разнообразна група и вероятно да завоюва поддръжници на някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли. Нейното привличане беше лимитирано в първичните избори на Републиканската партия – само че кандидатурата й може да предвещава проблеми за Тръмп.

AP VoteCast разкрива, че огромна част от опозицията на Тръмп в границите на първичните избори на Републиканската партия се състои от гласоподаватели, които са го изоставили п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР