ВАШИНГТОН (AP) — DJ Horne отбеляза 29 точки, нападателят DJ

...
ВАШИНГТОН (AP) — DJ Horne отбеляза 29 точки, нападателят DJ
Коментари Харесай

Щатът на Северна Каролина победи номер 4 в Северна Каролина, за да спечели ACC турнира и да спечели автоматична оферта за NCAA

ВАШИНГТОН (AP) — DJ Horne означи 29 точки, нападателят DJ Burns Jr. имаше 20, в това число първата тройка от колежанската му кариера и щатът Северна Каролина се завръща в шампионата на NCAA, откакто победи четвъртия в класирането Северна Каролина с 84-76 в мача за купата на шампионата на конференцията на Атлантическото крайбрежие в събота вечер.

Водени от двамата диджеи, поставеният под 10-о място N.C. State приключи невероятна поредност, отстранявайки Tar Heels, които изглеждаха като кандидат за национално състезание през по-голямата част от сезона. Хорн изигра основната роля, до момента в който игра 32 минути след фалове, влизайки в удар с единомислещо определения от UNC ACC състезател на годината RJ Дейвис, който беше впечатляващ с 30 точки.

Докато насърчаваше аплодисментите от публиката, почитателите в алено скандираше „ DJ Horne! DJ Horne! “ когато направи фаул при 1:11 преди края.

„ В момента даже не мога да го изразя с думи “, сподели Хорн. „ Само преди седмица изглеждаше, че сезонът ни е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР