ВАШИНГТОН (АП) — Демократите в Сената настояват да попречат на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Демократите в Сената настояват да попречат на
Коментари Харесай

Демократите в Сената настояват да изискат Байдън да се консултира с Конгреса относно продажбите на оръжия на Израел

ВАШИНГТОН (АП) — Демократите в Сената упорстват да попречат на администрацията на Байдън да заобиколи Конгреса, когато утвърждава продажбите на оръжия на Израел, до момента в който еврейската страна продължава войната си против Хамас под все по-голямо внимание.

Демократичният сенатор Тим Кейн от Вирджиния ще показа корекция във вторник, която, в случай че бъде призната, ще наруши формулировката в добавката за национална сигурност от 118 милиарда $, позволяваща на администрацията да изпраща всевъзможни бъдещи продажби на оръжие на Израел, без първо да уведоми Конгреса.

По-широкото гранично законодателство е все по-изложено на риск да почине в Сената на фона на двупартийната съпротива, което прави малко евентуално наредбата за Израел да бъде гласувана. И въпреки всичко натискът от страна на Кейн и по-голямата част от групата на демократите в Сената е най-новият образец за възходящата рецензия от страна на тези в партията на президента Джо Байдън във връзка с метода, по който се оправя с кървавата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР