Сенатор Даян Файнщайн се възстановява след посещение в болница за „леко падане“ в дома в Калифорния

...
Вашингтон — Сенатор Даян Файнщайн от Калифорния беше хоспитализирана за
Коментари Харесай

Вашингтон — Сенатор Даян Файнщайн от Калифорния беше хоспитализирана за кратко след падане в дома си в Сан Франциско във вторник, съобщиха от нейния офис, последно медицински проблем за дългогодишния депутат от Демократическата партия.

„Сенатор Файнщайн отиде за кратко в болницата вчера следобед като предпазна мярка след леко падане в дома й. Всичките й изследвания бяха ясни и тя се върна у дома“, кабинетът й се казва в изявление в сряда.

90-годишният сенатор беше далеч от Вашингтон, окръг Колумбия, почти три месеца по-рано тази година, след като беше хоспитализирана с херпес зостер и усложнения от болестта. Тя прекара седмици, докато се възстановяваше у дома в Калифорния, забавяйки работата на Сената. TMZ първо съобщи за последната хоспитализация на Feinstein в сряда.

Insider съобщи, че Feinstein е дал пълномощно на дъщеря си и тъй като някои от колегите й са загрижени за текущото й здраве и възможности.

След нея завръщайки се във Вашингтон по-рано тази година, Файнщайн настоя, че „не си е отишла“, според Los Angeles Times и Slate. И миналия месец очевидно объркан Файнщайн трябваше да бъде подканян от колеги няколко пъти просто да гласува „за“ на заседание на комисия, вместо да прави забележки.

Фейнщайн не е единственият сенатор, чието здраве предизвиква безпокойство на Капитолийския хълм напоследък. Миналия месец лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл, 81, замръзна по време на пресконференция, изглежда неспособен да говори. Помощник на Макконъл настоя, че той е бил „замаян“.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР